Ring til os på 26 80 25 57

Anbefalinger

Hej Teddy og co. Tak for veludført arbejde og for godt samarbejde. Jeg er meget glad for resultatet. De bedste anbefalinger herfra

-​ Anette Frost

Stort tak og ros til Teddy og Co. for at bygge vores drømme sommerhus, som vi rigtig glade for! I tæt samarbejde med TNC huse fik vi designet præcist det sommerhus som vi ønskede os.
Vi kan kun varmt anbefale TNC huse for kvaliteten, høj faglighed og den nære og personlige kontakt er i fokus.

– Troels & Marianne

Hej alle 3, tak for et super-lækkert helårshus.
Vi har nu boet i drømmehuset ca 6 måneder – og vi nyder det hver dag.

Resultatet er langt federe og bedre end noget typehus, dels pga samarbejdet med arkitekten der
resulterede i et individuelt og unikt designet hus, men også pga materialevalg, professionel udførelse og ikke mindst ”villigheden” til at imødekomme specielle ønsker og detaljer, både før og undervejs i byggeriet.

Også underleverandørene såsom elektriker, smed, tagdækker osv er alle kompetente. Samarbejdet bærer præg af at være længerevarende, dette sikrer høj kvalitet på hver deres område.

Af andre positive erfaringer kan nævnes, at den byggesagkyndige og uafhængige arkitekt der har fulgt hele processen og byggeriet, ikke på noget tidspunkt fandt graverende fejl eller mangler, tværtimod overrasket over kvaliteten.

Hvis vi igen engang fik lyst til at bygge nyt, så er der store chancer for at kontrakten atter falder ud til TNC’s fordel og vi anbefaler jer gerne til alle der gider se og høre.

Tak til Teddy, Niels Christian og Thomas for godt arbejde.

– Maiken og Brian. 

Stor tak til TNC huse for løsning af diverse opgaver i såvel produktionsafdeling som på vort kontor. Proffesionelt og veludført arbejde. I får min bedste anbefaling.

– Per Bang. V1printcompany A/S, Ebeltoft 

Hej Teddy,

Vi vil gerne sige mange tak til TNC huse, dig og dit “Crew” for et dejligt sommerhus, der nu har været i brug et år.
Alting fungerer perfekt og de små mangler/forbedringer der er, ved vi bliver udbedret og vi håber det bliver omkring påsketid.

Vi er slet ikke i tvivl om, at vores valg af TNC huse var det helt rigtige. Samarbejdet var i top og en aftale var en aftale, helt fantastisk. Skulle vi bygge igen, ville valget igen falde på TNC huse.

– Hanne og Henrik Andersen

God service og grundigt arbejde til fingrespidserne.​

– Anonym